Cunard schort Transantlantische routes even op

4 jaar geleden Pers


Cunard kondigde vandaag aan dat het nieuwe Noord-Amerikaanse vertrek voor een periode ,
geldig van zaterdag 14 maart tot en met zaterdag 11 april 2020 zal annuleren .

Gasten worden gecontacteerd met betrekking tot hun reis en hun opties.

Hoewel Cunard schepen geen gediagnosticeerd geval heeft gehad dat verband met Covin-19 en met deze operatie, realiseren de maatschappij ons dat deze situatie groter dan alleen de cruise-industrie.

Cunard
Cunard is de exploitant van luxe cruiseschepen Queen Mary 2®, Queen Victoria® en Queen Elizabeth®. Bekend om hun onberispelijke White Star Service, gastronomisch dineren en entertainment van wereldklasse, alle drie de Queens bieden luxe accommodatie in Britannia, Britannia Club, Princess Grill Suite en Queens Grill Suite-passagiershutten. Cunard is de enige lijn die regelmatig geregelde transatlantische verbindingen tussen New York en Londen aanbiedt.

Cunard is onderdeel van Carnival Corporation & plc , het grootste cruisevakantiebedrijf ter wereld. Samen exploiteren Cunard, Carnival Cruise Line, Holland America Line, Princess Cruises, Seabourn, AIDA Cruises, Costa Cruises, P&O Cruises (Australië) en P&O Cruises (VK) 102 schepen die meer dan 700 havens over de hele wereld aandoen en in totaal 226.000 lagere ligplaatsen.