CIRQUE DU SOLEIL AT SEA in MSC BELLISSIMA

4 jaar geleden Pers

MSC CRUISES STELT EXCLUSIEF ‘CIRQUE DU SOLEIL AT SEA’ VOOR AAN BOORD VAN MSC BELLISSIMA

MSC Cruises heeft een preview onthuld op de 2 nieuwe  shows van ‘Cirque du Soleil at Sea’, exclusief samengesteld voor MSC Bellissima. De eerste van deze 2 adembenemende spektakels werd SYMA – Sail beyond Imagination gedoopt, de tweede VARÉLIA – Love in Full Colour.
Beide shows worden exclusief aangeboden aan de passagiers van MSC Bellissima, letterlijk en figuurlijk het nieuwste ‘vlaggenschip’ van MSC CRUISES . MSC Bellissima zal vanaf maart 2019 ingezet worden op de MSC-vaarroutes.


2 UNIEKE EN CONTRASTERENDE SHOWS VERRUKKEN MSC BELLISSIMA’S PASSAGIERS
SYMA – Sail beyond Imagination neemt je mee op een avontuurlijke odyssee, beleefd door de ogen van een jonge matroos, barstensvol verbeelding. Op deze dappere expeditie trotseert hij de natuurelementen en begeeft hij zich in gevaarlijke wateren, om uiteindelijk te stranden op het eiland van zijn dromen, bevolkt door fantastische en kleurrijke creaturen.  Virtuele videobeelden, fluorescerend decor en wervelende acrobatie maken van SYMA een onvergetelijke belevenis. 
VARÉLIA – Love in Full Colour is als een mix van een interplanetair sprookje en middeleeuwse romantiek en vertelt over de ongewone vriendschap tussen een prinses met paarse huid en haar dappere, maar blinde held. Een slechterik verstoort hun ontluikende liefde en ontvoert de prinses.  Maar alles komt tot een goed einde door een listig plan, opgezet door de blinde held en zijn vrienden. VARÉLIA is een aaneenschakeling van acrobatische stunts, unieke decorwissels en verbluffende laser-effects. 

‘CIRQUE DU SOLEIL’ TEMIDDEN VAN PASSAGIERS
De Carousel Lounge grijpt terug naar de cirkelopstelling van een traditioneel circus. Want MSC CRUISES bedacht een speciaal ontworpen, 20 miljoen euro kostend en 360 graden roterend podium waarrond maar liefst 400 MSC Bellissima-passagiers kunnen plaatsnemen om zo volledig in de Cirque du Soleil at Sea-experience ondergedompeld te worden. Nooit voorheen was interactie met artiesten zo intens en dichtbij.


De samenwerking tussen MSC CRUISES en ‘Cirque du Soleil’ ging van start in 2013 en heeft sindsdien live entertainment op zee naar een hoger niveau zonder weerga getild. Maar liefst 8 unieke shows, nergens anders ter wereld vertoond, zullen exclusief  te bewonderen zijn aan boord van MSC CRUISES’ nieuwste generatie Meraviglia-schepen, die in de vaart worden gebracht tussen 2017 en 2020.  MSC Meraviglia had de eer het nieuwe Cirque du Soleil at Sea-concept in juni 2018 te lanceren met de voorstelling van 2 shows,  VIAGGIO en SONOR. Ook voor 2 zusterschepen zijn er spektakels in volle voorbereiding.  De eerstkomende première is voor MSC Grandiosa in november 2019. En aansluitend is het de beurt aan MSC Virtuosa, in oktober 2020. 


Een podium dat dus volledig rond zijn as draait zodat het lijkt  alsof passagiers zelf bewegen en alle details van het decor van dichtbij kunnen bewonderen. Deze Carousel lounge is uitgerust met ultra-technologische hoogstandjes zoals een 40 meter wijd LED-projectiescherm dat elk imaginair landschap of interieur kan uitbeelden. En omdat ‘Cirque du Soleil’ helemaal over halsbrekende acrobatie gaat, werd in MSC Bellissima een spectaculaire maar veilige structuur gebouwd voor trapezes, zweefkabels en nog veel meer. 
De locatie van Carousel Lounge op Dek 7 is verbluffend. Want in afwachting van het ‘Cirque du Soleil at Sea’-spektakel genieten passagiers daar van een subliem zicht op de oceaan tijdens het diner of pre-show entertainment.


BOOKING INFORMATIE
‘Cirque du Soleil at Sea’ kan op voorhand door passagiers geboekt worden en dit aan interessante voorwaarden.  Aankoop aan boord is mogelijk maar onderhevig aan het aantal reeds verkochte tickets. Combinatieformules zijn mogelijk met bijvoorbeeld een driegangendiner. De pre-show, steeds  voorafgaand aan ‘Cirque du Soleil at Sea’, biedt vanzelfsprekend mogelijkheid tot drinks.