Royal Caribbean International de Wonder of the Seas

2 jaar geleden press b

Avonturen aan boord van ’s werelds nieuwste wonder staan ​​in het verschiet voor vakantiegangers van alle leeftijden. Vandaag heeft Royal Caribbean International de Wonder of the Seas in ontvangst genomen, het volgende langverwachte en innovatieve schip in de bekroonde line-up van de cruisemaatschappij.

Ter gelegenheid van de voltooiing van drie jaar bouwen, vond een traditionele vlagwisselceremonie plaats in Marseille, Frankrijk, met scheepswerfpartner Chantiers de l’Atlantique.

Wonder zal zijn officiële debuut maken in Fort Lauderdale, Florida, op 4 maart, om te beginnen met zeilen van 7-nachten cruises naar de Caraïben voordat het koers zet naar Barcelona, ​​Spanje; en Rome om zomeravonturen in de Middellandse Zee te bieden.

5.734 GASTEN (dubbele bezetting) of in totaal 6.988 GASTEN .

2.300 INTERNATIONALE BEMANNING (Crew) 

16 GASTENDEKKEN

24 GASTEN LIFT

4 BOWN SCHROEFSCHROEVEN MET 7.500 PAARDENKRACHT ELK

Mag het nog iets groter zijn ?

Gezondheids- en veiligheidsprotocollen, gedragsregels voor gasten en regionale reisbeperkingen verschillen per schip en bestemming en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Als gevolg van evoluerende gezondheidsprotocollen is het mogelijk dat afbeeldingen en berichten de ervaringen, aanbiedingen, functies of routes aan boord en op de bestemming niet nauwkeurig weergeven. Deze zijn mogelijk niet beschikbaar tijdens uw reis, kunnen per schip en bestemming verschillen en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Photo credit: Sigrun Sauerzapfe aka SIGGI.