MSC Opera vaart in 2022/23 in de Golf

3 jaar geleden press b
Abu Dhabi  en de Golgregio zijn een veel vaakkomende bestemming voor Belgische toeristen .
In het schema van 2022/23 zal het nieuwe schip MSC Opera zijn routes doen in de regio .

 - De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) zullen komende winter de basis zijn voor het grootste en meest milieuvriendelijke passagiersschip dat in het Midden-Oosten zal varen, MSC World Europa.

De in Zwitserland gevestigde eigenaar en exploitant MSC Cruises zal ook een tweede schip, MSC Opera, aan de Golfregio wijden voor het vaarseizoen 2022/23, omdat het zijn positie als de nummer één lijn voor vakanties op zee in de regio verder wil versterken.

De aankondiging werd gedaan door Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises, na de officiële opening deze week door Zijne Hoogheid Sheikh Hamdan Bin Zayed Al Nahyan, de vertegenwoordiger van de heerser in de Al Dhafra-regio van de VAE, van een nieuwe steiger voor passagiersschepen bij Sir Bani Yas Eiland.

Volgens MSC Cruises zal deze ontwikkeling enorm worden verwelkomd door cruisevakantiegangers die het ongelooflijke eiland voor de kust van Abu Dhabi bezoeken.

De heer Onorato prees de cruisesector in de VAE als een integraal onderdeel van de dynamische toeristenindustrie, bracht hulde aan de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen in het hele land en beschreef de zakelijke vooruitzichten van MSC Cruises voor de komende winter in de VAE en de Golf als 'zeer positief' tot gevolg.

Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises, zei: "De VAE is een zeer belangrijke markt voor ons en volgende winter gaan we onze nieuwste toevoeging aan onze vloot - MSC World Europa - inzetten en onze capaciteit vanaf dit jaar verder vergroten met de introductie van een tweede schip, MSC Opera, als erkenning voor de steeds groeiende status van de regio in de cruisesector.
Dit schip is het meest milieuvriendelijke schip dat MSC in vaart gaat nemen en zal varen in de Golf Regio .
MSC Opera