Het vierde schip van Cunard

4 jaar geleden Pers

David Collins Studio, Richmond International en Sybille de Margerie bevestigden als ontwerpers van het vierde schip van Cunard
Londen, 26 februari 2019 – Luxe cruise-lijn Cunard heeft het wereldklasse team van ontwerpers aangekondigd die zijn aangeworven om het interieur te creëren voor zijn langverwachte nieuwe schip.
Bekroonde ontwerpers Simon Rawlings (David Collins Studio), Terry McGillicuddy (Richmond International) en Sybille de Margerie (Sybille de Margerie Paris) werken al samen met de wereldwijd bekende Creative Director Adam D Tihany. Het vierde schip van Cunard, dat in 2022 deel zal uitmaken van de vloot, moet nog worden genoemd, maar zal worden gebouwd op de Fincantieri-werf in Italië.

“Het talent van talent dat we voor dit project hebben samengebracht, zal onze visie op het creëren van een echt schip van wereldklasse tot leven brengen. Samen met de legendarische Adam D Tihany werkt het team er hard aan om ervoor te zorgen dat elk aspect van ons nieuwe schip opwindend en toekomstgericht is, maar onmiskenbaar Cunard. “Zegt Simon Palethorpe, president van Cunard.

Adam D Tihany, Creative Director, voegde toe: “We hebben een dynamisch, gepassioneerd team van getalenteerde creatievelingen samengebracht, waarvan de unieke ontwerpgevoeligheden en aangeboren kennis van het merk Cunard de wijzerplaat naar voren zullen brengen en tegelijkertijd de geliefde geest van reizen van Cunard zullen herwinnen in deze volgende generatie cruise voering.”

Terwijl de ontwerpdetails van het nieuwe schip nog steeds onder de duim zijn, kan Cunard enkele van de belangrijkste ruimtes bevestigen die de deskundige ontwerpteams tot leven zullen brengen:

· Een luxe interieurteam, David Collins Studio, wiens projecten Kerridge’s Bar and Grill, Corinthia London, The Apartment at The Connaught en Bob Bob Ricard omvatten, zal verantwoordelijk zijn voor een showattractie, de Grand Lobby, de Queens Grill Suites en de grote eetzaal. Dit zal Simon Rawlings zijn en zijn eerste interieur in het water.

· Richmond International, dat The Langham London en het bekroonde Four Seasons Budapest tot zijn klanten rekent, zal verantwoordelijk zijn voor het theater, nieuwe en opwindende uitgaventerreinen en de buitenruimte.

· Gerenommeerde Franse interieurstudio, Sybille de Margerie Paris, wiens projecten het Mandarin Oriental Paris en Cheval Blanc in Courchevel omvatten, zal verantwoordelijk zijn voor de winkelruimtes, de spa en de flagship event-ruimte – de Queens Room. Dit zal ook het eerste scheepsinterieur van Sybille de Margerie zijn.

Het nieuwe schip zal het 249ste schip zijn dat onder de vlag van Cunard zal varen en de huidige vloot van de luxelijn op vier brengt, voor het eerst sinds de jaren tachtig. Ze sluit zich aan bij Queen Victoria, Queen Elizabeth en het vlaggenschip Queen Mary 2.