Seabourn Encore begint terug

2 jaar geleden press b
Na een operationele pauze van 23 maanden verwelkomt de Seabourn Encore de passagiers vandaag terug.

Als het derde Seabourn-schip dat de inkomstendienst hervat, lanceert het luxe schip een reeks cruises van tien en elf nachten naar de Canarische Eilanden en de Middellandse Zee.

Zeilende rondreis vanuit Lissabon, Portugal, de eerste cruise biedt bezoeken aan vijf havens in de Spaanse archipel van de Canarische Eilanden, zoals La Palma, Tenerife en Arrecife.

De reisroute omvat ook een bezoek aan Funchal, het Portugese eiland Madeira.

Zo gaat het eerste post-pandemische seizoen voort en staat deze klaar om tot begin april extra afvaarten naar de Atlantische eilanden aan te bieden. Het schip verplaatst zich vervolgens naar de Middellandse Zee op tijd voor een zomerprogramma in de regio. Het cruiseschip van 40.350 ton, ontworpen om een ​​ultraluxe product aan te bieden, kwam oorspronkelijk in 2016 in de vaart. De Seabourn Encore is een vergrote versie van Seabourns vorige serie nieuwbouwprojecten en biedt plaats aan 604 gasten en uitgebreide openbare ruimtes. Volgens de Seabourn is het schip geïnspireerd op de rijke geschiedenis en het jachterfgoed van het merk en biedt het moderne designelementen en innovaties die passen bij zijn reputatie van ingetogen elegantie. Het all-suite schip heeft meerdere eetgelegenheden, naast een showroom, een spa, verschillende lounges en bars, een casino en het populaire Seabourn Square, het sociale centrum aan boord met een clubachtige ambiance. Seabourn hervatte voor het eerst gastactiviteiten in Europa met de Seabourn Ovation. 

In juli 2021 begon het in 2018 gebouwde schip aan een reeks cruises naar de Griekse eilanden en de oostelijke Middellandse Zee. De Seabourn Odyssey volgde later diezelfde maand, met cruises in de Oost-Caribische eilanden vanuit Barbados. 

Na de voltooiing van zijn zomerprogramma in Europa, voegde de Ovation zich bij de Odyssey in het Caribisch gebied en bood zijn allereerste vertrekken vanuit een Amerikaanse haven aan. De rest van de vloot van het bedrijf zal voor de tweede helft van 2022 weer in gebruik worden genomen. 

foto credits : Seaborn https://www.seabourn.com/