ROYAL CARIBBEAN Wereld grootste cruiseschip Symphony of the Seas

4 jaar geleden Pers

ROYAL CARIBBEAN heeft Wereld grootste cruiseschip ‘Symphony of the Seas’.

Tijdelijk nog in de Middellandse zee , later  in de Caraïbische eilanden.

Royal Caribbean International eerde het projectteam van Symphony of the Seas tijdens het langverwachte bezorgingsevenement op de scheepswerf STX France in Saint-Nazaire.Het maritieme ritueel werd gevolgd door een viering van de beste in de branche, de bemanning wiens harde werk en nauwgezette samenwerking samen kwamen om ’s werelds grootste cruiseschip te maken.

Symphony of the Seas is het nieuwste voorbeeld van hoe onze mensen werken om de innovatieomvang met elk nieuw schip te verleggen”, zei Royal Caribbean Cruises Ltd. Voorzitter en CEO Richard D. Fain. “De Oasis Class is een toonaangevend ontwerp, maar het team heeft het ontwerp verder ontwikkeld om op dat succes voort te bouwen en nog ongelooflijkere gezinsavonturen te bieden. ”

Symphony of the Seas neemt gezinsvakanties naar een geheel nieuw niveau met energie en opties die nog nooit eerder op één plek zijn gevonden. Dit schip is de perfecte mix van onze grootste hits waarvan we weten dat ze dol zijn op de gasten en een reeks levendige, nieuwe restaurants, activiteiten en ongeëvenaard amusement – allemaal doelbewust ontworpen op basis van de voorkeuren van vakantiegangers.

 

Het 25e schip in Royal Caribbean’s vloot, Symphony of the Seas, is 228.081 bruto geregistreerde ton, meet 238 voet lang en overspant 1.188 voet lang. Ze verwelkomt 5.518 gasten bij een dubbele bezetting in 2.759 passagiershutten, waaronder 28 extra balkonkamers met uitzicht op de oceaan of de kenmerkende promenadepromenade. Een Oasis Class-schip, zeven markante buurten, de hoogste glijbaan op zee met de Ultimate Abyss en ontelbare avonturen voor gasten van alle leeftijden, het familie-avontuur van je leven heeft bij elke beurt verrassingen.

Nieuwe culinaire avonturen

Hooked Seafood: deze luxe eetgelegenheid bovenop ’s werelds grootste cruiseschip in het Solarium serveert de echte smaak van op New England geïnspireerde visgerechten en ongeëvenaarde uitzichten op de oceaan. Toegankelijk en bescheiden, het menu biedt klassieke kustfavorieten, zoals kreeftenbroodjes, krabklauwen, typische vissandwich en een rauwe bar waar oesters op bestelling worden geschoffeld.
Playmakers Sports Bar & Arcade: strekken zich uit over de lengte van een opnieuw ontworpen Boardwalk, die nu frisse energie en razernij aanroept, het hele gezin kan het thuisteam over 31 breedbeeldtelevisies spelen, gedurende de dag en tot laat in de nacht. De binnen- en buitengalerij, boordevol meer dan 20 spellen, biedt de mogelijkheid voor vriendschappelijke wedstrijden. Het menu op het menu van klassiek Amerikaans barmaaltijden bevat alles, van vleugels, hamburgers en popcorngarnalen tot foto-perfecte ijscoupes; evenals ambachtelijke bieren en cocktails.
El Loco Fresh: op bestelling gemaakte taco’s en burrito’s omwikkeld met verse tortilla’s behoren tot de favorieten van de Mexicaanse “straatvoedsel” die de juiste plek zullen bereiken voor avontuurlijke zoekers die op zoek zijn naar brandstof met minimale uitvaltijd.
Sugar Beach: De bekende snoep- en ijssalon is de sweet spot op de promenade met meer dan 100 soorten snoepjes, een assortiment ijs smaken en zelfs doe-het-zelf-activiteiten voor de aspirant-culinaire kunstenaar.

 

low_1522164947_SY-Aerial005-ret2