Nicole en Hugo deden 25 jaar cruise optredens

5 jaar geleden press b

Nicole & Hugo is de naam van een Vlaams zangduo, en ze vormen ook in het echte leven een koppel.Nicole & Hugo haalden in de jaren 70 en 80 alle Vlaamse hitparades.

Ze hadden bekende liedjes als : Goeiemorgen, morgen – Baby Baby – Pastorale – Schietgebed en een vertaling van de openingslied van de Australische soapserie : Sons and Daughters.

Cruises:

In 1984 zorgen ze het entertainment op cruiseschepen en zo vaarden ze de hele wereld rond , voornamelijk voor een buitenlands publiek.
Ze hebben 25 jaar mogen meegevaren op cruiseschepen.
Wanneer ze voor het eerst voor een Belgisch publiek zouden optreden, met als eindbestemming de Griekse Eilanden, liep het grondig mis.Het zangduo moest samen met 286 passagiers het schip MV Athéna in Marseille verlaten, nog voor het zijn eerste noot gezongen had. De Portugese reder waar ze gingen mee varen zou failliet zijn.Het schip was de de MV Athena, dat door het Belgisch bedrijf All Ways gecharterd werd bij de Portugese reder Classic International Cruises.

Op 2014 , ergens tussen Florida en de Kaaimaneilanden, zijn Nicole en Hugo hertrouwd , na 43 jaar huwelijk op een cruiseschip.

 

Op 20 december 2015 gaven ze hun laatste gewoon tournee concert in het Concertgebouw te Brugge.

Hoewel ze besloten hebben om te stoppen met optredens en concerten geven ze soms nog eens een los optreden voor het publiek met hun oude liedjes.

DSC_0077 optreden 2016