SEABOURN NIEUWE CONSTELLATIE LOUNGEOP ZIJN NIEUWE ULTRA-LUXE EXPEDITIE SCHEPEN

2 jaar geleden Pers

Seabourn, ’s werelds beste ultra-luxe reiservaring, biedt gasten binnenkort een adembenemend perspectief op de bezienswaardigheden op de meest begeerde en afgelegen bestemmingen ter wereld. Introductie van de Constellation Lounge, een uitkijklounge hoog en naar voren om te worden getoond op elk van de twee nieuwe speciaal gebouwde expeditievaartuigen die gepland zijn om respectievelijk in 2021 en 2022 te lanceren.


Ontworpen volgens de lijnen van de Observation Bar, een van de meest populaire locaties op elk schip in de huidige Seabourn-vloot, debuteert de Constellation Lounge met de lancering van Seabourn Venture in juni 2021 en volgt het nog te noemen zuster expeditieschip in Mei 2022. De naam van de nieuwe lounge weerspiegelt de hemelse richting van de ruimte, die gekleed is in op constellatie geïnspireerde interieurs gevormd door gastvrijheid designpictogram Adam D. Tihany, inclusief donker tapijt met heldere constellatiepatronen. Bovendien wordt het meubilair gemaakt en ontworpen door Tihany Product Design. De naam – Constellation Lounge – werd voor het laatst gebruikt op Seabourn Pride en is een knipoog naar het erfgoed van luxe gastvrijheid dat meer dan 30 jaar bestaat.


De Constellation Lounge bevindt zich aan dek 9 voorwaarts en is het hoogste overdekte uitkijkpunt op elk schip. Vloer tot plafond glazen wanden zullen zich om de ruimte wikkelen en bieden gasten een verbluffend uitzicht van 270 graden naar buiten voor zover hun ogen kunnen zien, waardoor hun expeditionaire geest wordt versterkt terwijl ze dichter bij dieren in het wild en wonderen op zee en in de haven worden gebracht. Daarnaast zal het expeditieteam regelmatig in de lounge zijn om identiteitspunten, dieren in het wild en geologische wonderen te helpen. Stel je een glimp voor van orka’s, waggelende pinguïns en zeeleeuwen op Antarctica; slaperige luiaards, vrolijke apen en kleurrijke papegaaien in de regenwouden van Zuid- en Midden-Amerika; en ijsbergen die in de zeeën dobberen en watervallen die over rotsen in de verre uitlopers van het Noordpool- en Noord-Europa snellen – allemaal vanuit het comfort van de Constellation Lounge.


“De Constellation Lounge creëert een eigen scène op onze nieuwe expeditievaartuigen en nodigt gasten uit in een verbluffende ruimte met talloze geneugten om van ’s morgens vroeg tot’ s avonds laat te genieten,” zei Richard Meadows, president van Seabourn. “Het ontwerp van de ruimte inspireert, net als de lucht erboven. Het speelt zich af als een ideale omgeving om te ontspannen, tot rust te komen en de dag te bekijken terwijl je geniet van een prachtig uitzicht. ”
Het rijke rode en blauwe palet van de Constellation Lounge wordt geaccentueerd door zilveren en bronzen details van kussens tot barkrukstands, terwijl fluweelachtige banketten en comfortabele, slanke, sling-back lounge stoelen bijdragen aan een verleidelijke en ontspannen omgeving die gasten aanmoedigt om achterover te leunen, te praten en te genieten.


De betoverende centrale bar van de Constellation Lounge wordt een bestemming op zich, met opvallend gestructureerd marmer en een unieke geometrische gefacetteerde metalen barfront. Geïnspireerd door de lucht boven, creëren verlichtingselementen sterachtige verlichtingspatronen over het plafond. De kunst van de Constellation Lounge weerspiegelt de geometrische elementen van de ruimte met een ode aan historische kaarten van de nachtelijke hemel.


De Constellation Lounge biedt het populaire Early Morning Riser continentaal ontbijt van Seabourn, terwijl ’s middags de populaire en recent verbeterde Afternoon Tea-service wordt aangeboden. Doordrenkt van de traditie van goed Engels theeservies, maar toch zo fris en memorabel als een nieuw gebrouwen pot, bevat het elegante dagelijkse theeservies het beste luxe theemerk TWG Tea. Terwijl de zon ondergaat en de nachthemel oplicht, zullen live piano-entertainment de gasten verrukken, want zowel voor als na het diner worden cocktails en tapas geserveerd.
Seabourn Venture en zijn zusterexpeditieschip zullen beschikken over 132 luxe veranda-suites aan de oceaan. Renderings van de nieuwe schepen, suites en openbare ruimtes van het schip zijn te vinden in de link hier. Meer details over andere eetgelegenheden, sociale locaties en openbare ruimtes zullen de komende maanden worden onthuld. Routes voor het eerste seizoen van reizen aan boord van Seabourn Venture kunnen nu worden geboekt op de Seabourn-website.


Seabourn blijft het toppunt van ultra-luxe reizen met intieme schepen met sleutelelementen die de lijn van elkaar onderscheiden: ruime, doordachte suites, vele met veranda’s en alle 100% aan zee; uitstekend dineren op verschillende locaties; gratis premium sterke drank en heerlijke wijnen die altijd aan boord beschikbaar zijn; bekroonde service en een ontspannen, sociale sfeer waardoor gasten zich meteen thuis voelen aan boord. De schepen reizen over de hele wereld naar veel van de meest gewilde bestemmingen ter wereld, waaronder grote steden, meer dan 170 UNESCO-werelderfgoedlocaties en minder bekende havens en schuilplaatsen. Het bedrijf is de officiële cruisepartner van UNESCO Werelderfgoed als onderdeel van een meerjarenovereenkomst ter bevordering van duurzaam toerisme op werelderfgoedlocaties.