Seabourn, ’s werelds beste ultra-luxe reiservaring

3 jaar geleden Pers

Seabourn, ’s werelds beste ultra-luxe reiservaring, biedt elk jaar een geweldige ervaring. Het programma omvat meer dan 60 unieke afvaarten naar verborgen havens, marquee havens, must-experience bestemmingen, en sommige alleen toegankelijk voor kleinere schepen. Gasten die deelnemen aan een van de reizen willen de ideale tijd bezoeken, genieten van het hoogseizoen, genieten van een schat aan ervaringen en zich thuis voelen met uitzonderlijke persoonlijke en intuïtieve service, royale voorzieningen en all-inclusive unieke ervaringen aan boord van de vloot van ultra luxe Seabourn-resorts op zee.
 
De drie seizoenen beginnen vanaf het najaar van 2020 tot het voorjaar van 2021 en trachten luxe reizigers overvloedige mogelijkheden te bieden om nieuwe bezienswaardigheden en exotische culturen te verkennen.

Met nog zeven dagen te gaan, willen de bekroonde schepen van de lijn exotische bestemmingen op alle zeven continenten zien. De routes, tarieven en volledige details van de herfst 2020 tot en met lente 2021 van Seabourn kunnen worden bekeken op www.seabourn.com.
 
“Elk jaar zijn we bezig om onze 30 jaar ervaring te gebruiken om routes te ontwerpen,” zei Chris Austin, Senior Vice President van Global Marketing & Sales voor Seabourn. “Deze routes houden echte opwinding voor de eerste keer en terugkerende gasten terwijl ze bestemmingen en memorabele omgevingen verkennen vanuit het comfort van ’s werelds beste ultra-luxe resort op zee . “
 
Op 2021 zal de Seabourn Odyssey en Seabourn Sojourn het Caribisch gebied bevaren, op zoek naar hoogtepunten als Soper’s Hole, Britse Maagdeneilanden; Rodney Bay, St. Lucia; Charlestown, Nevis; in de archipel van Guadeloupe. Gasten van Athene tot Dubai kunnen aan boord van Seabourn Encore de steden Haifa, Ashdod, Tel Aviv, Bethlehem en Jeruzalem in Israël kunnen ervaren; de ruïnes van Petra in Aqaba (Jordanië); en het populaire Caviar van Seabourn in het Surf and Beach BBQ-evenement op Sir Bani Yas Island in de regio Al Gharbia in de Verenigde Arabische Emiraten.

In Zuidoost-Azië wil Seabourn Ovation een van de beste overlandprogramma’s van de lijn aanbieden, van Sihanoukville aan de kust tot het buitengewone tempelcomplex van Angkor Wat in Cambodja; De werelderfgoedlocatie van Ha Long Bay, Vietnam, staat bekend om zijn smaragdgroene wateren en kalkstenen eilanden bedekt met regenwouden. Het bedrijf is de officiële cruisepartner van UNESCO Werelderfgoed, met meer dan 400 touropties beschikbaar om UNESCO-locaties in meer dan 70 landen te bezoeken.
 

Hoogtepunten van Seabourn zijn onder meer:
 

Seabourn Quest – In het najaar van 2020 zal Seabourn Quest naar het zuiden gaan en langs de westrand van Zuid-Amerika varen, te beginnen met een 22-daagse reis in Panama en Zuid-Amerika vanuit Miami. Het schip zal varen naar Puerto Limon (San Jose), Costa Rica, gevolgd door een volledige doorgang van het Panamakanaal, en vervolgens varen langs de kusten van Ecuador, Peru en Chili voordat het aankomt in San Antonio, de haven voor Santiago, Chili. Antarctisch seizoen met vijf reizen van 21 tot 24 dagen tussen San Antonio en Buenos Aires, Argentinië. Elke reis wil een zesdaagse Antarctische ervaring bevatten, waar gasten het “Witte Continent” aan land willen, afhankelijk van de weersomstandigheden. Seabourn Quest wil 21 dagen uit Buenos Aires vertrekken om langs de Braziliaanse kust en Amazon naar Manaus te varen. Begin april vertrekt ze 15 dagen uit de Amazone van Manaus naar Miami, inclusief Devil’s Island en verschillende eilanden in het Caribisch gebied. Het schip zal zijn weg vinden over de Atlantische Oceaan tijdens een 15-daagse reis naar Rotterdam, Nederland, voor het begin van de zomer in Europa, met stops op de Azoren van Portugal, evenals Normandië, Frankrijk en Brugge, België langs de weg.
 
Seabourn Odyssey – Van herfst 2020 tot winter 2021 wil Seabourn Odyssey de Caribische Zee reizen met de terugkeer van zijn populaire en combineerbare zevendaagse reizen, hetzij heen en terug vanuit Bridgetown, Barbados of tussen Bridgetown en Philipsburg, Sint Maarten. Er zijn 20-jarige Caribische Seabourn Club-gasten en Seabourn Club-leden die snakken naar een snelle Seabourn-ervaring. Voor diegenen die een langere tijd aan boord zoeken, kunnen gasten back-to-back reizen boeken zonder dat havens worden herhaald. Eindelijk, begin april, zal het schip een 14-daagse route nemen van Bridgetown naar Miami, met stops op Curacao, St. Lucia, Aruba, Santo Domingo, Dominicaanse Republiek en meer. Seabourn Odyssey wil naar het westen varen voor een 21-daagse reis naar Los Angeles, met bestemmingen langs Columbia, Costa Rica, Guatemala en de Caribische en Pacifische kust van Mexico, en een volledige doorvoer van het Panamakanaal daartussen. Daarna gaat het naar het zomerseizoen van het schip in Alaska en British Columbia, te beginnen met een 6-daagse cruise van Los Angeles naar Vancouver vanaf half mei.
 
Seabourn Sojourn – Nu 2020 ten einde loopt, wil Seabourn Sojourn door de herfst door het Caribisch gebied varen. Het seizoen begint met een 21-daagse reis van Miami naar Los Angeles, met bestemmingen langs de Pacifische kust van Mexico en Midden-Amerika die leiden tot een volledige doorvoer van west naar oost van het Panamakanaal, gevolgd door Colombia, Jamaica en de Cayman Islands. Vijf Caribische reizen volgen, met 12-daagse cruises die varen tussen Miami en San Juan, Puerto Rico met bestemmingen zoals St. Barthelemy, Guadeloupe, Martinique, St. Kitts en Nevis, St. Lucia en de Britten Maagdeneilanden. De reizen omvatten de populaire Caviar van Seabourn bij de branding en strandbarbecue. Dan, vanaf 3 januari 2021, wil Seabourn Sojourn aan de 140-daagse World Cruise beginnen: Buitengewone Oceanen. Opmerkelijke bestemmingen in 32 landen over de hele wereld, waaronder Midden- en Zuid-Amerika, Zuid-Pacific, Australië, Indonesië en Afrika ,..

Seabourn Ovation – De Seabourn-vloot vertrekt in de herfst van 2020 naar Athene op weg naar Dubai op een 16-daagse reis door het Heilige Land en Arabië, gevolgd door een 16-daagse reis door Arabië en India met het schip aankomen in Singapore begin december. Vanaf december december 2021 wil Seabourn Ovation varen op een reeks 14-daagse reizen tussen Thailand en Vietnam tussen Hong Kong en Singapore, met een bezoek aan Vietnam, Thailand en Cambodja. Het schip wil ook China en de Filippijnen bezoeken op een 14-daagse edelstenenreis van de Zuid-Chinese Zee die vertrekt op 31 januari 2021. In maart vertrekt het schip voor een 18-daagse reis van Singapore naar Dubai, met bestemmingen in Maleisië, Thailand, Indonesië, India en de Verenigde Arabische Emiraten. Het seizoen van Seabourn Ovation in Azië wil eindigen met een 18-daagse reis van Dubai naar Athene, startend voor Europa vanaf eind april 2020.
 
Seabourn Encore, Seabourn Encore naar reisbestemmingen gaan in Zuid-Europa beginnend met een 10-daagse cruise van Valletta, Malta naar Athene, gevolgd door een 18-daagse cruise van het Heilige Land en Arabië op weg naar Dubai. Het grootste deel van november zal deelnemen aan 18-daagse reizen naar Singapore, met oproepen in Oman, Verenigde Arabische Emiraten, India, Indonesië, Thailand en Maleisië. 10-daagse cruise van Singapore naar Benoa (Denpasar), inclusief twee laatste dagen op Bali. Daarna zal het op Australië zijn met een 16-daagse reis naar Sydney, inclusief overnachtingen in Darwin, Cairns en Sydney, evenals een cruise op het Great Barrier Reef. Sydney naar Auckland, het verkennen van de wonderen ‘down under’ en het ‘Land van de lange witte wolk’. Seabourn Encore wil terugkeren naar zijn route met 17 dagen van Sydney naar Benoa; 10 dagen van Benoa naar Singapore; en 18 dagen van Singapore naar Dubai. Na een 18-daagse reis vanuit Dubai arriveert het schip half mei in Athene, wanneer het klaar is om zijn zomerseizoen in Europa te beginnen.

Seabourn Encore

Seabourn vertegenwoordigt het toppunt van ultra-luxe suites aan de oceaan: ruime, zorgvuldig ingerichte suites, vele met veranda’s en alle 100% aan zee; voortreffelijk dineren op verschillende locaties, waaronder The Grill van Thomas Keller; gedifferentieerde avondervaringen in samenwerking met Sir Tim Rice, Spa & Wellness met Dr. med. Andrew Weil, open staven door het schip; fijne wijnen geschonken tijdens lunch en diner; bekroonde service en een ontspannen, sociale sfeer waardoor u zich meteen thuis voelt aan boord. ‘S Werelds meest populaire bestemmingen, waaronder tentsteden, UNESCO Werelderfgoedlocaties en bekende havens en schuilplaatsen. De lijn is ook de officiële cruisepartner van UNESCO Werelderfgoed en helpt haar missie om het unieke culturele en natuurlijke erfgoed van de wereld te beschermen en te promoten, dat bekend staat om zijn uitstekende universele waarde.
Reizigers die outdooravonturen begeren, willen het Ventures by Seabourn optionele optionele expeditie-achtige excursieprogramma vinden op geselecteerde bestemmingen, waaronder Alaska, Antarctica, Europa, Australië en Zuidoost-Azië. Gasten kunnen deze reizen van tevoren boeken op de website van Seabourn.