Disneyland Paris brengt favoriete Marvel figuren naar Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel

1 jaar geleden

 

AT D23 EXPO 2017, DISNEY PARKS CHAIRMAN BOB CHAPEK UNVEILS MARVEL-THEMED HOTEL COMING TO DISNEYLAND PARIS -- DisneyÕs Hotel New York Ð The Art of Marvel at Disneyland Paris will transport guests to the action-packed world of Super Heroes, including Iron Man, The Avengers, Spider-Man and more.
AT D23 EXPO 2017, DISNEY PARKS CHAIRMAN BOB CHAPEK UNVEILS MARVEL-THEMED HOTEL COMING TO DISNEYLAND PARIS — DisneyÕs Hotel New York Ð The Art of Marvel at Disneyland Paris will transport guests to the action-packed world of Super Heroes, including Iron Man, The Avengers, Spider-Man and more.

 

Exclusief nieuws van de D23 Expo, hét jaarlijkse evenement voor Disney fans in Anaheim in California!

Walt Disney Parks and Resorts voorzitter Bob Chapek heeft tegenover tienduizenden fans bekend gemaakt dat Disneyland Paris de favoriete Marvel figuren naar Disney’s Hotel New York brengt. Het hotel wordt volledig omgetoverd en zal veranderen in een wonderland met Marvel thema. Het nieuwe hotel krijgt de naam “Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel”.

“We gaan een hotel in Disneyland Paris maken waarop Tony Stark trots zou zijn! Disney’s New York Hotel – The Art of Marvel vervoert onze gasten naar de actievolle, inspirerende wereld van superhelden, zoals Iron Man, The Avengers, Spider Man en meer! ”

Ondertussen blijft Disneyland Paris haar 25e verjaardag vieren met een 100% sprankelend programma en maken wij binnenkort meer informatie bekend.

 

AT D23 EXPO 2017, DISNEY PARKS CHAIRMAN BOB CHAPEK UNVEILS MARVEL-THEMED HOTEL COMING TO DISNEYLAND PARIS -- DisneyÕs Hotel New York Ð The Art of Marvel at Disneyland Paris will transport guests to the action-packed world of Super Heroes, including Iron Man, The Avengers, Spider-Man and more.
AT D23 EXPO 2017, DISNEY PARKS CHAIRMAN BOB CHAPEK UNVEILS MARVEL-THEMED HOTEL COMING TO DISNEYLAND PARIS — DisneyÕs Hotel New York Ð The Art of Marvel at Disneyland Paris will transport guests to the action-packed world of Super Heroes, including Iron Man, The Avengers, Spider-Man and more.