Kerstsfeer in Disneyland

5 jaar geleden press b

De volgende Disney’s Betoverende Kerst zal plaatsvinden van 11 november 2016 tot 8 januari 2017 en de Disney figuren bereiden zich momenteel al voor met verrassingen met de kerstman.

Disneyland® Park gaat weer in kersrsfeer met om  de coolste kerst ooit te maken ! Disney figuren bieden de groeten van de warmste kestseizoen aan , terwijl de gigantische kerstboom de hemel verlicht tot elke verbeelding. Wat wenst je nog voor  Kerstmis ?

Zoals iedere jaar is er de Disney Kerstmis Parade – een vrolijkste muzikale optocht met kerstman, Mickey en een kous vol met Disney figuren in  feestelijke praalwagens.

3A-Mickey-Minnie-neige-240-128

Voel je tenen tikken en je hart  zingen met de nachtelijke spectaculaire licht – en vuurwerkshow met de coolste muziek , licht en water  ooit met Disney Dreams® van Kerstmis.

Vanaf 11 november 2016 begin ook nog de Make a wish upon an extra special star! ,  met  de schitterdende  Disney Prinsen en Prinsessen vlak aan de majestueuzeoyal Castle Stage. 

Bezoek ook eens de vernieuwde Peter Pan’s Flight die 6 maanden gesloten was voor totale vernieuwing en nieuwe effecten.

 

N017118

Bijna 1 op 6 attracties zijn dicht in Disneyland Parijs tijdens het kerstseizoen. Vrijwel alle grote attracties in Disneyland Paris worden  vernieuwd of werden al vernieuwd.

Disneyland Parijs zal volgend jaar zijn 25 ste verjaardag vieren . Hierdoor komen er nieuwe actracties en worden bestaande actracties vernieuwd  Als onderdeel hiervan  , zijn bepaalde atracties momenteel gesloten . Door de grote bouw en vernieuwingswerken aan  Big Thunder Mountain zijn  :Adventure Isle , Big Thunder Mountain ,La Cabane des Robinson ,La Galerie de la Belle au Bois Dormant (het sprookjeskasteel boven) ,Pirate Galleon schip ,Pocahontas Indian Village en de Thunder Mesa Riverboat Landing ( de rivier raderboot) gesloten tot januari 2017.

Star Tours is ook gesloten voor een grote upgrade naar Star Tours – The Adventure Continues en gaat terug open in maart 2017, Tussen januari en maart sluit Space Mountain®: Mission 2 even. Vanaf begin januari 2017 t/m zomer 2017 slui de populaire attractie :Pirates of the Caribbean .Of we nadien de figuren van Jack Sparrow en zijn kameraden uit de films zullen zien nadien werd ons niet bevestigd. Dus best tijdens de kerstsfeer nog deze attractie meemaken. In de Disney Studio’s is de  ‘Studio Tram Tour® : Behind the Magic ‘ gesloten tot maart 2017 voor toevoegen van nieuws scenes.

DSCN0872  DSCN0951

Kerst en Nieuwjaar

Het beste is te verblijven in de parken met Kerst en Nieuwjaar . Op Kerstavond , eerste kerstdag en oudersjaarsavond en de dagen daartussen zijn er maaltijden met entertainment  in een heerlijke kerstmanier . Dit vind plaats in het Disneyland Park , in Disney Village of in een Disney Hotel . Boeking vooraf  is verplicht.