Disney Cruise Line komt in 2017 naar Amsterdam

8 jaar geleden Pers

 

In 2017 zal Disney Cruise Line voor de eerste keer Amsterdam bezoeken. De Disney Magic, één van de vier Disney schepen, maakt een tussenstop in de hoofdstad van Nederland op routes in Europa in de zomer van 2017. Disney Cruise Line heeft de nieuwe routes en nieuwe havens voor 2017 aangekondigd, waaronder nieuwe bestemmingen in Europa en Alaska. Disney Cruise Line komt in de zomer van 2017 ook terug naar Noorwegen, de Britse Eilanden, de Middellandse Zee, het Caribisch gebied en de Bahama’s. (zie link onderaan)

Op 13 mei 2017 begint de Disney Magic aan een trans-Atlantische overtocht van 15 nachten van Port Canaveral (Florida) naar Kopenhagen, met een tussenstop in Amsterdam. Gasten aan boord kunnen genieten van de Amsterdamse grachten, tulpenvelden, windmolens en een bezoek brengen aan de wereldberoemde musea waar werken van Rembrandt, Vermeer en Van Gogh te bewonderen zijn.

De Disney Magic legt ook aan in Amsterdam op de route van 10 nachten in Noord-Europa, die op 18 juni 2017 vertrekt van Kopenhagen (Denemarken) naar Dover (Engeland). Andere havens op deze route zijn Warnemunde (Berlijn – Duitsland), Stockholm (Zweden), Helsinki (Finland), St. Petersburg (Rusland) en Tallinn (Estland).

The Disney Magic transports guests to Villefranche, a glittering retreat on the French Riviera that immerses guests in the romance of the region and opens the door to exciting destinations such as Nice, Monte Carlo and Cannes. As part of the European summer season, the Disney Magic sails to Villafranche, France. (Disney)

De nieuwe routes van Disney Cruise Line kunnen worden geboekt via jouw reisagent.

meer nieuwe bestemmingen


Over Disney Cruise LineSinds de lancering in 1998 heeft Disney Cruise Line zich gevestigd als een leider in de cruise industrie en biedt ontspanning en Disney entertainment voor gezinnen, volwassenen en kinderen. Disney Cruise Line bezit vier schepen: de Disney Magic, de Disney Wonder, de Disney Dream en de Disney Fantasy en vaart naar een verscheidenheid aan bestemmingen, waaronder Europa, het Panamakanaal, het Caribisch gebied, Alaska, de Bahama’s, en trans-Atlantische bestemmingen. De thuishaven voor Disney Cruise Line is Port Canaveral (Florida), waar een cruise terminal gebouwd is speciaal voor de Disney schepen. Disney Cruise Line is ook eigenaar van Castaway Cay, een privé-eiland in de Bahama’s ontworpen als een exclusieve aanloophaven voor Disney schepen. Op dit eiland kunnen gasten genieten van tropische recreatieve activiteiten, zoals snorkelen, varen en zwemmen.