Costa Cruises viert haar 70-jarig jubileum

4 jaar geleden Pers

 

Costa Cruises viert haar 70-jarig jubileum in het gezelschap van haar gasten, op een speciale cruise gewijd aan de leden van CostaClub, de Club voor mensen die altijd een Costa-cruise als hun favoriete vakantie kiezen.

Op een 12-daagse reis aan boord van de Costa Pacifica, met een nieuwe route die enkele van de mooiste plekken in de Middellandse Zee bezocht, bracht een programma van evenementen vol verrassingen en uitzonderlijke gasten samen ongeveer 3000 CostaClub-leden uit 18 verschillende landen samen.

 

De keuken creëerde een 3 meter hoge piramide van zijn beroemde en kleurrijke ‘Éclair de Génie’ (gebakkoekjes), die de hoofdattractie was van een prachtig feest. Chef-kok Bruno Barbieri, winnaar van 7 Michelin-sterren in zijn carrière, een partner van Costa Cruises voor vele jaren, regisseerde een uitzonderlijk showcooking-evenement met een aantal CostaClub-leden bij het bereiden van gerechten en presenteerde zijn nieuwe menu exclusief voor Costa-schepen.

De echte ster van de cruise was Gloria Gaynor, die concerteerde in het scheepstheater en al haar meest succesvolle hits uitvoerde, waaronder “I Will Survive” en “Never Can Say Goodbye”.

dreamstime_xs_42417403

De 70ste verjaardag van Costa werd gevierd in stijl met een groot feest ook bijgewoond door Neil Palomba, president van Costa Cruises, die culmineerde met het snijden van een grote feestcake.


De volgende CostaClub-cruise vertrekt op 20 april 2019, aan boord van de Costa Mediterranea, en vaart vanuit Amsterdam (Nederland) op een 16-daagse reisroute gewijd aan Groot-Brittannië en Ierland, waarmee gasten plaatsen zoals Londen, Dublin en Belfast kunnen bezoeken. Liverpool, Edinburgh en Newcastle.