Disney Cruise Line 2017 nieuwe bestemmingen in Europa

6 jaar geleden Pers

Spannende zomerseizoen omvat nieuwe routes in Alaska, Europa en het Caribisch gebied en de nieuwe aanloophavens.

In 2017 zal Disney Cruise Line varen op nieuwe routes en nieuwe havens, met inbegrip van de eerste keer bezoeken om nieuwe bestemmingen in Alaska en Europa. Die zomer, Disney Cruise Line keert ook terug naar Noorwegen, de Britse eilanden, de Middellandse Zee, het Caribisch gebied en de Bahama’s.

Boekingen open voor het publiek via disneycruise.com of via jouw reisagent.

Nieuwe Alaska route: Icy Strait Point en Hubbard Glacier

Voor de eerste keer, zal Disney Cruise Line gasten Alaska’s Icy Strait Point en Hubbard Glacier nemen. Deze dramatische locaties maken deel uit van een nieuwe negen-nacht route op de Disney Wonder. Vertrekkend vanuit Vancouver, British Columbia, op 24 juli 2017, deze route vaart ook naar Ketchikan, Juneau, Skagway en Tracy Arm Fjord.

Icy Strait Point biedt een verscheidenheid aan Alaska natuur avonturen, waaronder een zip line attractie die is een van de langste en hoogste zip-lijnen in de wereld. In de buurt, Glacier Bay National Park is een spectaculair hoogtepunt van Inside Passage Alaska’s en een UNESCO World Heritage Site. Een ander hoogtepunt van deze cruise is het zien van Hubbard Glacier, de grootste en meest actieve vloedwatergletsjer in Noord-Amerika. Display buitengewone blauwe tinten en de immense schoonheid, deze spectaculaire gletsjer is meer dan zes mijl breed waar het voldoet aan de oceaan.

Een nieuwe zeven ’s nachts Alaska zeilen van Vancouver, vertrekken 17 juli 2017, bevat een oproep in de Icy Strait Point, in aanvulling op de Tracy Arm, Skagway, Juneau en Ketchikan. Op 2 augustus 2017, zal de Disney Wonder zijn eerste vijf-nacht Alaska cruise van Vancouver naar Tracy Arm en Ketchikan varen.

Nieuwe Europeese bestemmingen: Amsterdam en Stonehenge

Voor de eerste keer, zal Disney Cruise Line bezoeken Amsterdam, Nederland, bekend om zijn uitgebreide kanaal systeem, tulpenvelden, molens en musea van wereldklasse woningen werken van Rembrandt, Vermeer en Van Gogh.

Op 13 mei 2017, de Disney Magic begint aan een 15-night transatlantische overtocht van Port Canaveral, Florida, naar Kopenhagen, met een tussenstop in Amsterdam langs de weg. Deze route bevat ook een oproep in de Portland, Engeland – een andere first-time-poort voor Disney Cruise Line. Portland is een korte afstand van Stonehenge, de prehistorische ring van staande stenen monument dat is een van de zeven wonderen van de middeleeuwse wereld.

Een bezoek aan Amsterdam zal ook deel uitmaken van een 10-nacht Noord-Europa route die vertrekt 18 juni 2017, van Kopenhagen, Denemarken, naar Dover, Engeland. Andere havens op deze varende onder Warnemunde (Berlijn), Duitsland; Stockholm, Zweden; Helsinki, Finland; St. Petersburg, Rusland; en Tallinn, Estland.

De grand tour van Europa blijft de hele zomer met beperkte opdrachten in de Oostzee, de Noorse fjorden, IJsland, de Britse eilanden en de Middellandse Zee.

Nieuwe Disney Fantasy routes: Southern Caribbean

Voor het eerst zal de Disney Fantasy varen van Port Canaveral op langere routes – nieuwe 10- en 11-daagse cruises naar de zuidelijke Cariben.

Op 17 juni 2017 zal een nieuwe 11-nacht route bezoeken Aruba, Barbados, Martinique, St. Kitts, Tortola en prive-eiland van Disney, Castaway Cay.

Op 28 juni 2017, zal een nieuwe 10-nacht route een beroep doen op Aruba, Curaçao, St. Kitts, Tortola en Castaway Cay.

Meer Castaway Cay

Castaway Cay, prive-eiland van Disney in de Bahama’s, wordt consequent beoordeeld een top port-of-call door Disney Cruise Line gasten. Om de gasten meer tijd aan dit paradijselijke eiland te geven, selecteert u Disney Dream afvaarten van Port Canaveral zal twee stops bij Castaway Cay.

Speciale vijf-nacht afvaarten, vertrekken 2 juni, 11, 16, 25, 30 en 9 juli 2017, zal twee keer een beroep doen op Castaway Cay en voorzien van een stop in Nassau, de Bahamas.

Speciale vier-nacht afvaarten, vertrekkende 7 juni, 21 en 5 juli 2017, zal Castaway Cay twee keer te bezoeken, ook met een stop in Nassau.

Boekingen open voor het publiek via disneycruise.com of via jouw reisagent

foto ©Disney