Jedi Training Academy in Disneyland Paris

5 jaar geleden Pers

credits: ©Disneyland Paris

 

Vanaf 11 juli roept de Jedi Training Academy jonge Padawans van 7 t/m 12 jaar oud op om in training te gaan bij een Jedi Meester. Maar let op! Darth Vader en zijn Stormtroopers liggen op de loer. Lukt het de Padawans hen te verslaan?

Kinderen doen, in afwachting van de film Star Wars: The Force Awakens, onvergetelijke herinneringen op met de helden uit Star Wars tijdens deze nieuwe beleving in Disneyland Paris. Een unieke, interactieve belevenis voor hen en een geweldig nieuwe show voor het hele gezin. Deze show maakt het mogelijk voor gasten om het universum van de saga, gecreëerd door George Lucas, binnen te treden en de legendarische kunst van de Lightsaber te leren, voordat ze de confrontatie aangaan met Darth Vader. De jonge Padawans worden bijgestaan door de Jedi Meester en de meest ervaren Jedi’s. En natuurlijk schiet de iconische droid R2-D2 ook nog te hulp!

Jonge Padawans leren van Jedi Meester Yoda twee onmisbare lessen:

  • De kracht van het lichaam: alles wat ze moeten weten over hoe om te gaan met een Lightsaber
  • De kracht van de geest: de kunst van levitatie

Hierna zijn ze klaar voor de confrontatie met de donkere kant van de Force in een uniek duel met Darth Vader. May the force be with them!

Voor iedere training worden zestien kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud geselecteerd. Inschrijven is gratis en kan in Videopolis. De training vindt zeven dagen per week, zes keer per dag plaats in het geheel gerenoveerde Videopolis in Discoveryland.

 

credits: ©Disneyland Paris