Nieuwe MSC Seaview

5 jaar geleden Pers

BIJ DE 15 DAGEN TIJDENS HET NIEUWE JUWEEL VAN DE MIDDELLANDSE ZEE IS MSC Seaview.
• Glitterend doopevenement dat wordt georganiseerd door tv-ster Michelle Hunziker
• Ontdek de kenmerken van het nieuwe mega-schip door de ervaringen van internationale persoonlijkheden en makers van inhoud
• Ramon Freixa lanceert eerste restaurant op zee aan boord van MSC Seaview
Met slechts 15 dagen tot de doop van MSC Cruises ‘nieuwe state-of-the-art vlaggenschip MSC Seaview, heeft het toonaangevende cruisebedrijf in Europa vandaag aangekondigd dat Michelle Hunziker het glamoureuze evenement zal organiseren als de meester van Ceremonies in Genua op 9 juni.

 

 

 

Geboren in Zwitserland en nu een populaire ster in Italië, de getalenteerde actrice, tv-presentator, model en zanger belichaamt de internationale geest van MSC Cruises. Schermlegende en meter van alle schepen van MSC Cruises sinds 2003, zal Sophia Loren aanwezig zijn om het traditionele lint te snijden om het schip te noemen. Andere speciale gaststerren bij het Doopsel zijn Lorella Cuccarini en het 50-koppige kinderkoor “Piccolo Coro Dell’Antoniano” die eerder het lied “I Can Believe – MSC voor UNICEF” opnam als de soundtrack voor de bewustmakingsinspanningen van UNICEF aan boord MSC Cruises-schepen.
Om het publiek thuis in staat te stellen alles te ontdekken wat MSC Seaview te bieden heeft, werkt MSC Cruises samen met een selecte groep internationale persoonlijkheden en makers van inhoud die het schip zullen verkennen en ontdekken en hun ervaringen zullen delen met hun sociale media-publiek over de hele wereld. Ze brengen elk hun eigen unieke manier van verhalen vertellen om het innovatieve schip tot leven te brengen, de sterren omvatten de Engelse YouTube-maker Fun voor Louis, de Italiaanse filmmakers The Jackal German lifestyle-goeroes Maren en Tobias Wolf en het Spaanse model en acteur Jon Kortajarena en Brazlian presentatoren en acteurs Giovanna Ewbank en André Marques.
MSC Cruises onthulde vandaag ook dat de samenwerking met Ramon Freixa de bekroonde Spaanse chef-kok zal toelaten zijn eerste restaurant op zee exclusief aan boord van MSC Seaview te lanceren. Ocean Cay van Ramon Freixa is een luxe vis- en schelpdierrestaurant dat een overheerlijk menu met gerechten bereid met de meest verse ingrediënten biedt. Gerechten omvatten verfijnde sint-jakobsschelp ‘a la gallega’ met Iberische ham, fideuá van koningskrab en confit en geroosterde zeebaars met rozemarijnzout.
Na de succesvolle lancering van Asian Market Kitchen door Roy Yamaguchi aan boord van MSC Seaside, introduceert de pan-Aziatische chef-kok Roy Yamaguchi zijn tweede restaurant in samenwerking met MSC Cruises aan boord van het restaurant aan boord van MSC Seaview. Met drie restaurants met elk hun eigen stijl en menu, Roy’s gerechten zijn gemaakt met verse ingrediënten, geïnspireerd door smaken uit de kindertijd doorgebracht in Hawaii en Japan.
Deze zomer zal MSC Seaview, ontworpen voor de Middellandse Zee, de gasten een unieke en onderscheidende manier bieden om van de zee te genieten. Koppel alle andere cruiseschepen die in dit populaire cruise-gebied zullen varen, vrijelijk. MSC Seaview belooft gasten een onvergetelijke cruisevakantie. Met een baanbrekend ontwerp, hypermoderne gasttechnologie, een rijk scala aan eetgelegenheden, entertainment van wereldklasse, een bekroond familie-aanbod, stijlvolle en comfortabele accommodatie, zal het innovatieve nieuwe vlaggenschip van MSC Cruises echt de aandacht trekken deze zomer.

31-05-2018-0-11-15