Minder Amerikanen op Europeese Cruises door de Terreur aanslagen

4 jaar geleden Pers

Door de recente aanslagen nemen Amerikanen minder cruises naar Europa en Middelandse zee . De zo populaire bestemmingen lijken de Amerikanen meer in eigen land brengen.

Verschillende Maatschappijen , zoals Norwegian Cruises , zien hun omzet dalen , vanuit de USA. Ze kunnen Amerikanen moeilijk overtuigen om cruises te doen naar Europa .Typisch Wanneer dit soort dingen gebeuren, zijn er vaak Annuleringen ,t wat ertoe leiden dat de zwakte; als je al geboekt,  je geneigd bent om te blijven.

Dat is wat er gebeurde na Parijs (2015) , het is wat er gebeurde na de Istanbul (2016) en situatie in het begin van januari, en het is Brussel (2016).Maar, Del Rio Said, bestemmingen dichter bij Noord-Amerika, zoals  Alaska, Hawaii, Bermuda, New England, en het Caribisch gebied zijn goed bezet.

Dat weerspiegelt trends die Royal Caribbean Cruises, \’s werelds 2de van cruise maatschappijen beschreef tijdens zijn winst rapport eind vorige maand. De iets kleinere, Norwegian Cruise Line heeft voornamelijk veel moeilijkden voor Amerikanen over de oceaan te krijgen . Del Rio , de CEO van Norwegian Cruise Line zei dat het bedrijf heeft “getemperde verwachtingen” voor het tweede kwartaal als gevolg van de zachtere vraag in Europa en de grotere afhankelijkheid van de Europeanen – die de neiging om minder geld uit te geven – om zo die schepen te vullen.

Door middel van het derde en vierde kwartaal, de prijs omhoog duwen , maar de bezetting is iets lager dan het was een jaar geleden, voornamelijk als gevolg van de malaise in Europa tijdens de traditioneel drukke zomerseizoen.Voor nu, ongeveer een derde van de passagiers op de Europese afvaarten komen uit Europa, hoewel de Noorse probeert zijn passagier basis te diversifiëren door het openen van verkoopkantoren of bestaande Toenemende Marketing inspanningen in Australië, Brazilië, China, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.’,

cruisespot