British Airways is gestopt met serveren van een tweede warme maaltijd

6 jaar geleden Pers

British Airways is gestopt met het serveren van een tweede warme maaltijd vlak voor de landing.

De nieuwe maatregel geldt dus voor vluchten die minder dan zeven uur duren.

Ze serveren nog altijd een driegangenmenu, drank en snacks tijdens de grote intercontinentale vluchten.

Zo is gemeld dat enkele passagiers boos zijn, omdat de beleidswijziging niet is vooraf gecommuniceerd. Deze beslissing werd een maand geleden genomen en er is daarover ook geen berichtgeving is geweest.

Bij andere maatschappijen krijgen passagiers wel twee warme maaltijden op langere vluchten. Op kortere vluchten krijgen passagiers voor landing een verse sandwich of een andere snack aangeboden. Hetzelfde geldt ook voor maatschappijen als Emirates, Qatar Airways en Delta.

Bij de low cost maatschappijen gelden wel andere regels.

britishairways_21