Costa-schepen keren terug naar zee

2 jaar geleden Pers

Deze herstart is een moment van intense emotie, dat ik met u wilde delen en alle teams sluiten zich bij mij aan om u hartelijk te danken voor uw loyaliteit en uw geduld.

Bericht van Raffaele D’Ambrosio, algemeen directeur Frankrijk van Costa Cruises.


Beste Gast,

D-Day is aangebroken… We zijn erg blij te kunnen aankondigen dat Costa dit weekend opnieuw op zee is. De Costa Smeralda is afgelopen zaterdag uitgevaren vanuit de haven van Savona, om met haar eerste passagiers sinds enkele maanden door prachtige Italiaanse aanloophavens te varen. Zij zal dan haar reis tussen Frankrijk (Marseille), Italië en Spanje hervatten zodra de gezondheidstoestand dit toelaat.

Voor uw volgende vakantie hebben we een aanbod uitgewerkt op basis van nabijgelegen bestemmingen in het Middellandse-Zeegebied, zodat we u een echte vakantie-ervaring kunnen bieden. Na de Costa Smeralda zal de Costa Luminosa vanaf half mei weer uitvaren vanuit Triëst, en daarna zullen we geleidelijk aan weer verder gaan met de Costa Firenze en Costa Deliziosa.

Onze teams zijn volledig gemobiliseerd om u in optimale sanitaire omstandigheden te ontvangen dankzij ons versterkt veiligheidsprotocol, opgezet in samenwerking met de Italiaanse gezondheidsautoriteiten, zodat u uw volgende vakantie in alle sereniteit en met flexibele voordelige voorwaarden kunt boeken.

Tijdens deze onderbreking hebben we ook de tijd genomen om de ervaring aan boord opnieuw te bekijken, met innovaties zoals langere aanloophavens op de bestemmingen die we aandoen en een nieuw gastronomisch aanbod.

Ondanks de crisis blijft onze inzet voor de planeet, met name wat de vermindering van de CO2-uitstoot betreft, onaangetast. We blijven investeren in duurzame technologieën en in de ingebruikneming van schepen van de “nieuwe generatie”, zoals de Costa Toscana, die aan het eind van het jaar aan onze vloot zal worden toegevoegd en die ook op vloeibaar aardgas (LNG) zal varen, net als de Costa Smeralda.

Deze herstart is een moment van intense emotie, dat ik met u wilde delen en alle teams sluiten zich bij mij aan om u hartelijk te danken voor uw loyaliteit en uw geduld. We staan klaar om u te begeleiden in uw vakantieplannen en u kunt er zeker van zijn dat onze bemanningsleden er naar uitkijken u binnenkort aan boord te zien!

Intussen wens ik u het allerbeste voor de toekomst en tot binnenkort aan boord.

Met vriendelijke groeten,

Raffaele d’Ambrosio


Algemeen Directeur Frankrijk en Vice-President Noord-Europa

Cruises voor 2022 en 2023 zijn nu al te boeken :

https://www.costacruises.nl/cruises-2022-2023.html