De verlening van de pauze in operaties tot 31 juli 2020 voor AIDIA Cruises

1 jaar geleden Pers

Ze waarderen de huidige internationale ontwikkelingen om het toerisme te normaliseren en werken intensief aan gedetailleerde plannen met betrekking tot de herstart van AIDA Cruises. Daarbij houden we rekening met de op handen zijnde heropeningen van het Europese toeristenverkeer. De bescherming van de gezondheid van onze gasten en bemanningsleden is daarbij altijd onze topprioriteit. Hiervoor werken we nauw samen met verschillende nationale en internationale autoriteiten en gezondheidsorganisaties.

Op veel van onze bestemmingen zijn de regels voor internationaal toerisme echter nog in ontwikkeling en zijn de specifieke voorwaarden voor een doorstart nog niet volledig duidelijk. Om onze gasten de nodige planningszekerheid voor hun vakantie te geven, moeten we helaas de tijdelijke onderbreking van het AIDA reisseizoen verder verlengen tot eind juli 2020.

Alle cruises tot en met 31 juli 2020 kunnen niet plaatsvinden zoals gepland. Alle gasten die tijdens deze periode een cruise bij AIDA hebben geboekt worden op de hoogte gebracht. Boekingen worden chronologisch verwerkt op basis van vertrekdatum.

AIDA wil graag dat hun gasten op een later tijdstip alsnog kunnen genieten van hun langverwachte AIDA vakantie. Daartoe vergoedt AIDA alle gasten wier cruises zijn geannuleerd voor de betalingen die eerder aan AIDA zijn gedaan in de vorm van een reistegoed. AIDA bedankt alle gasten voor hun vertrouwen door hen een bonus van 10% aan te bieden bovenop de reeds betaalde betaling. Het AIDA reistegoed kan worden gebruikt voor boekingen tot 31 december 2021 voor het volledige aanbod van AIDA Cruises. Het AIDA reistegoed kan ook worden ingewisseld voor MyAIDA diensten zoals excursies, culinaire aanbiedingen, wellnessbehandelingen of als boordkrediet aan boord.

AIDA zal gasten die hun reistegoed niet willen gebruiken, inclusief de 10% bonus, op verzoek vergoeden voor het bedrag van de reeds betaalde betaling.

Gasten kunnen gedetailleerde informatie over het AIDA reistegoed vinden op www.aida.nl. Verkooppartners ontvangen meer informatie via hun AIDA contactpersoon.

Rostock, May 27, 2020