BOEKINGEN STARTEN VOOR MSC GRANDIOSA

5 jaar geleden Pers

MSC Cruises, met thuisbasis in Zwitserland en marktleider in Europa en Zuid-Amerika,

maakte vandaag bekend dat de reservaties voor MSC Grandiosa geopend .  Voor zijn eerste seizoen blijft dit langverwachte MSC Cruises-schip van de Meraviglia Plus-generatie in de westelijke Middellandse Zee.

31-05-2018-10-17-34
De boekingen voor MSC Grandiosa starten – voor een eerste periode van twee weken – exclusief voor de leden van MSC Voyagers Club, het getrouwheidsprogramma van MSC Cruises. Vanaf 19 maart kunnen dan alle andere gasten hun plaats aan boord verzekeren.

Gianni Onorato, Chief Executive Officer van MSC Cruises: “Bij de lancering zal MSC Grandiosa het vijfde gloednieuwe MSC Cruises-schip zijn dat zich in amper 2,5 jaar bij onze vloot aansluit. Dit schip staat voor de verdere evolutie van het zeer succesvolle Meraviglia-prototype, dat pas negen maanden geleden werd geïntroduceerd. MSC Grandiosa zal de gasten nog meer keuzemogelijkheden bieden om de populaire mediterrane regio te ervaren. Welkom straks, in de winter 2019-2020, aan boord van een van de meest innovatieve schepen van MSC Cruises.”

Op het nieuwe schip zullen onder meer twee compleet nieuwe shows van Cirque du Soleil at Sea worden opgevoerd. De wereldleider in artistiek entertainment creëerde deze voorstellingen exclusief voor de gasten van MSC Grandiosa. Dit maakt deel uit van een langetermijnsamenwerking tussen MSC Cruises en Cirque du Soleil en zal resulteren in een totaal van acht originele shows, die vertoond zullen worden op de vier MSC Cruises-schepen van de Meraviglia- en Meraviglia Plus-generatie.

MSC Grandiosa is dan het derde schip dat dit nieuwe entertainmentconcept aanbied.

MSC Grandiosa biedt verder een nog grotere promenade in mediterrane stijl, de unieke blikvanger van de Meraviglia- en Meraviglia Plus-prototypes. Deze promenade vormt het dorpsplein van het schip met een brede waaier aan winkeltjes en specialiteitenrestaurants. Er is ook een nieuwe bar en lounge, L’Atelier Bistrot, waar gasten kunnen genieten van loungezitplaatsen met een podium en dansvloer, impressionistische kunst of ‘terrasstoelen’ met Parijse bistrotafels. Zowel overdag als ’s avonds verrast deze bekroonde promenade, onder meer met flash mobs, themafeestjes en beklijvende projecties op het SKY-ledscherm dat nog langer is met zijn 98,5-meter.

Het toonaangevende digitale innovatieprogramma MSC for Me biedt gasten de mogelijkheid om hun vakantie te personaliseren, voor een nog intensere cruise-ervaring. MSC Cruises blijft inzetten op dit innovatieve digitale aanbod, met tal van nieuwe functies, voor een geconnecteerde cruise-ervaring op maat van elke individuele gast.