SEASON OF THE FORCE van 13 januari tot 25 maart 2018 in Disneyland Parijs

4 jaar geleden Pers

Heb je altijd al eens door het tv-scherm willen duiken om jezelf midden in een Star Wars film te begeven? ‘SEASON OF THE FORCE’ maakt zijn grote comeback in Disneyland Paris met 8 intergalactische ervaringen die je de held van de saga maken. Goed nieuws – STAR WARS: The Last Jedi maakt ook deel uit van dit veelbelovende, spannende programma!

2018-01-14-staw2
SEASON OF THE FORCE is aanwezig in beide Disney Parken en is 3 maanden lang volledig gewijd aan de Star Wars films. Kom oog in oog te staan met Darth Vader en de Stormtroopers, word aangedreven door de lichtsnelheid in Hyperspace Mountain en Star Tours: The Adventures Continue en laat je verwonderen door de spectaculaire projectieshow op het Hollywood Tower Hotel.

Star Wars in het Walt Disney Studios Park

Star Wars: A Galactic Celebration

Deze niet te missen openluchtprojectie maakt zijn grote comeback in het Walt Disney Studios Park op 13 januari 2018. En nog beter: deze show heeft nieuwe scènes die rechtstreeks uit de gloednieuwe film Star Wars: The Last Jedi komen.

Wanneer de avond valt zal het Walt Disney Studios Park volledig opgelicht worden in ware Star Wars stijl door een adembenemende geluid- en lichtshow. Denk aan filmprojecties, speciale effecten en uiteraard verschijnen de Star Wars figuren op het podium! De legendarische personages van de Empire, the First Order en de Resistance maken hun opwachting in deze show waarin de helden van de saga gezegevierd worden.

2018-01-13-starw1

STAR TOURS UPDATE

Nog meer nieuwigheden in Star Tours: The Adventures Continue.


Nieuwe ervaringen, nieuwe bestemmingen, nieuwe personages, nieuwe technologie – de attractie keert terug met meer dan 60 verschillende missiecombinaties. En er is meer: vanaf 22 november 2017 zal er een nieuw avontuur op Crait, de planeet uit de nieuwe film Star Wars: The Last Jedi worden toegevoegd aan het Star Tours avontuur.

State-of-the-art technologie, vluchtsimulators, digitale 3D beelden, Audio-Animatronics personages, speciale effecten, epische muziek en nog veel meer… tijdens deze reis word je volledig ondergedompeld in de vele werelden van Star Wars.