Flaneer door de flinkerende Duitse Kerstmarkten

4 jaar geleden Pers

Duitse Kerstmarkten 2016

Bezoek eens één van de mooiste sfeervolle kerstmarkten in Duitsland, dichtbij de grens en toch zo anders. Flaneer door flinkerende weelderig versierde voetgangerszones en winkelcentra en laat u inspireren bij het doen van uw kerstinkopen . Op de gezellige Duitse kerstmarkten vindt u alles wat uw hartje begeert!

Ervaar zelf hoe bijzonder de kerstsfeer in Duitsland is, dat begint in de week rond 20.Nov 2016.

Naast de kerstmarkten zijn er vaak ook wintermarkten die vaak later open zijn tot 30 dec. Bijna alle kerstmarkten zijn open met het weekend van 9 en 11 december 2016 en zal het ook zeer druk worden op die periode. De beveiliging is sterk vergroot naar aanleiding van de recente gebeurtenissen en er wordt vaak gevraagd om geen rugzakken , koffers of grote tassen mee te nemen. Controle aan ingangen zijn mogelijk.

Bijzonder wordt er ook dit jaar veel aandacht gegeven aan het kerstfeest en kinderen. Op bepaalde dagen zijn ook de winkels rond de kerstmarkt ook open ( koopzondagen ). Wie een rustige kerstmakt wil hebben , gelieve de koopzondagen te mijden.

hamburg3  DSC_0213S

Op de gezellige Duitse kerstmarkten vindt je alles wat je vind rond de kerstsfeer.

Voor overzicht van Duitse Kerstmarkten  , bezoek https://duitse-kerstmarkten.eu .