Cruise Terminal Barcelona

4 jaar geleden Pers

Barcelona is een kosmopolitische hoofdstad in de  Catalaanse regio van Spanje die bekend staat om zijn kunst en architectuur waaronder de fantastische Sagrada Familia-kerk en andere modernistische bezienswaardigheden en uiteraard de winkelstraat La Rambla .

 

De cruise Terminal bevindt zich aan de voet van de stad en de haven . Om paar minuten van La Rambla .

Het is een grote Terminal waar veel cruise schepen aanmeren.  Er is een shutle bus dienst ( betalend 4 euro ?) van de terminals naar de ingang van de haven , Columbus Monument. De afstand van de cruise terminal waar de cruise schepen aanmeren en de ingang / centrum stad is groot en gaat over een grote gebogen viaduct over de cruisehaven.

Verschillende cruise maatschappijen leggen eigen shuttlediensten in voor cruise-bezoekers. Info bij de receptie van jouw cruise maatschappij.

(De Ro-Ro lijndiensten schepen naar Santa Cruz de Tenerife bevinden zich aan de ingang van de haven en liggen vlak aan het centrum )

 

 

20171114_07582420171114_141617