Star Tours 2: The Adventures Continues

5 jaar geleden press b
Sinds de opening van de oude Star Tours eind jaren 90 is er vaan de attracties – Tour naar Endor – niet veel veranderd .
Maar in de Star Wars wereld zijn er wel al een aantal dingen veranderd. Zo zijn er nieuwe films uitgekomen en personages en animaties met  Star Wars the Clone Wars , Star Wars Rebels  en de computer games . De films  zullen mee verwerkt worden in de nieuwe Star Tours, een nieuwe variant met niet één, maar met meerdere bestemmingen. Zo beleef je iedere keer een andere avontuur met andere figuren uit Star Wars. En jouw piloot is C3PO , ja dat wordt een advontuur. Dit is dus Star Tours 2: The Adventures Continues .

De wachtrij zal ook aangepakt worden met nieuwe digitale schermen, animatie en  audio-animatronics. De oude Star Trader Shop  zal omgevormd worden tot een meet & greet ruimte met de populaire Star Wars figuren.

Star Tours 2 is al open in Walt Disney World  Orlando en Disneyland Resort Californië en zal in Disneyland Parijs  opengaan in maart 2017.

r2d2 dreamstime_xs_71155790