MSC CRUISES in 2021

11 maanden geleden Pers

ZOMER 2021: NIEUWE EN BIJGEWERKTE ROUTES BIEDEN MSC CRUISES GASTEN VOLOP MOGELIJKHEDEN VOOR EEN VAKANTIE OP ZEE IN DE MIDDELLANDSE ZEE EN IN HEEL EUROPA

• De reisroutes weerspiegelen de meest recente informatie over het openen van havens en de beschikbaarheid van toeristische attracties op de bestemmingen die door de schepen worden aangedaan
• Extra inschepingshavens op alle schepen zodat gasten de schepen dichter bij hun woonplaats kunnen bereiken, met tot 15 inschepingshavens voor de Middellandse Zee routes alleen al
• De rederij verwacht deze routes verder uit te breiden en er de komende weken meer toe te voegen zodra er extra havens en toeristische bestemmingen beschikbaar komen
• Nieuwe privéstrand ervaring ontwikkeld voor Taranto in Puglia exclusief voor MSC Seaside gasten

MSC Cruises kondigde vandaag nieuwe en bijgewerkte routes aan in de Middellandse Zee en in Europa voor de komende zomer, waardoor gasten tal van mogelijkheden krijgen voor het komende vakantieseizoen. De schepen die deze nu volledig bevestigde routes aanbieden, zullen opereren onder hetzelfde toonaangevende gezondheids- en veiligheidsprotocol dat sinds augustus 2020 al meer dan 60.000 gasten van MSC Cruises veilig heeft beschermd op onze schepen in de Middellandse Zee.


Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises: “Vandaag hebben we duidelijkheid over welke Europese bestemmingen en havens deze zomer voor het eerst open zullen zijn en hebben dit volledig verwerkt in een eerste reeks nieuwe en bijgewerkte routes voor het komende seizoen, zodat gasten hun vakantie met vertrouwen bij ons kunnen boeken. Het hele MSC Cruises team en ik kijken ernaar uit om zowel terugkerende als nieuwe gasten te verwelkomen aan boord van een van onze schepen die deze zomer op zee zullen zijn om hen een onvergetelijke, ontspannende en bovenal veilige vakantie te bezorgen.“Bovendien ben ik ervan overtuigd dat wij in de komende weken een aantal van deze routes verder zullen kunnen uitbreiden en meer schepen met nieuwe routes zullen kunnen toevoegen, naarmate meer havens en toeristische bestemmingen, met name in Spanje en Frankrijk, beschikbaar worden om schepen en bezoekers te ontvangen.”