AIDA Cruises verlengt de onderbreking van het cruiseseizoen

2 jaar geleden Pers

Het Duitse AIDA Cruises verlengt de onderbreking van het cruiseseizoen voor reizen in augustus 2020 – enkele korte cruises geannuleerd

AIDA heeft met succes de nodige concepten en certificeringen ontwikkeld voor de heropstart van de cruises. Dit werd bevestigd door de verantwoordelijke autoriteiten.
Tegen onze verwachtingen in, blijft de ultieme formele toelating van onze vlaggenstaat Italië, voor de start van de korte cruises vanaf 5 augustus, nog op zich wachten.

We moeten u vandaag meedelen dat we ons daardoor verplicht zien de geplande korte trips met AIDAperla en AIDAmar, met vertrekken tussen 5 en 12 augustus, te annuleren.

Na intensieve voorbereidingen met de steun van verschillende nationale en internationale autoriteiten en gezondheidsexperts, hebben we uitgebreide concepten ontwikkeld voor de herstart, en verhoogde hygiënestandaarden en maatregelen doorgevoerd als bescherming tegen COVID-19 aan boord van onze schepen.

We betreuren deze vertraging ten zeerste. Vanaf 5 augustus 2020 hadden we namelijk onze gasten graag weer aan boord verwelkomd.

We gaan ervan uit dat we de laatste formele goedkeuring van vlaggenstaat Italië spoedig zullen ontvangen.

Alle gasten van wie de reis niet kan plaatsvinden zoals oorspronkelijk gepland, worden onmiddellijk geïnformeerd.

AIDA wil graag dat gasten later van hun AIDA-vakantie kunnen genieten. Daarom bieden we onze gasten de mogelijkheid om opnieuw te boeken naar een andere cruise uit ons brede aanbod.
AIDA wil gasten danken voor hun vertrouwen door hen een boordtegoed van 50% van de werkelijke reissom aan te bieden.

Wij vergoeden automatisch de reeds betaalde reiskosten en alle reeds geboekte diensten op MyAIDA, volgens de betalingsmethode die gebruikt werd bij het boeken.

Alle actuele informatie over de verlenging van het onderbreken van de operaties en veelgestelde vragen zijn te vinden op deze website: https://www.aida.nl/cruise/actuele-reisinformatie.

Verkooppartners ontvangen meer informatie via hun AIDA contactpersoon.