Cunard kondigt Discover Discovery Winter 2020 Voyages aan

4 jaar geleden Pers

Luxe cruisemerk Cunard heeft  zijn programma  2020 onthuld, met kerstvieringen in Australië, zeilen door het hart van de Amazone, een nieuwe Wereldreis en meer ‘overnachtingen’ in de haven.

Met bijna 150.000 zeemijl reizen de beroemdste oceaanstomers ter wereld naar 123 bestemmingen in 48 verschillende landen, waaronder 10 maiden-oproepen voor de huidige Cunard vloot.

Cunard is altijd toegewijd aan het luisteren naar zijn gasten van over de hele wereld en heeft een toename in variëteit en opties voor zeilkeuzes aangekondigd, evenals de hoeveelheid tijd en aantal ‘overnachtingen’ die gasten kunnen doorbrengen op enkele van ’s werelds meest iconische bestemmingen.

 Queen Elizabeth (het cruiseschip , niet de koningin ) zal een reeks meeslepende exotische reizen uitvoeren die rijkere, diepere en meer regionaal gerichte reisroutes bieden. Queen Mary 2 zal Cunard’s enige Wereldreis ondernemen in 2020, op een klassieke Oost-West Reis naar Australië en Azië, en Koningin Victoria zal rondreis door Zuid-Amerika, samen met een doorgang door het Panamakanaal.

Belangrijke hoogtepunten van de reis voor 2020 zijn onder meer:

 Kerst in Australië: Cunard-gasten kunnen voor het eerst Kerstmis vieren in Australië, aan boord van Queen Elizabeth. Gevolgd door serene vaartochten in het Fiordland National Park op tweede kerstdag, zijn ze ook goed gepositioneerd om als een van de eersten ter wereld te zien in het nieuwe jaar, vanuit Auckland, Nieuw-Zeeland.

Ontdek Zuid-Amerika: tijdens een exotische winteruitstap bezoekt Queen Victoria Zuid-Amerika met meeslepende bestemmingen en een bezoek aan de grote steden. Na een eerste oproep in San Juan, Puerto Rico, vaardigt ze het schilderachtige Amazonegebied op naar Manaus, rond Kaap Hoorn, en zeilt het Panamakanaal over deze ongelooflijke ontdekkingsreis.

_DSC2158
The World Voyage: 99 nachten lang zeilen Het iconische vlaggenschip Queen Mary 2 van Cunard start met een klassieke Oost-West-verkenning naar Australië en Azië, via de Middellandse Zee, de Arabische Golf, de Indische Oceaan en Zuidelijk Afrika. Het is de ideale reiservaring aan boord van een van ’s werelds meest luxueuze schepen.

Meer diepgaande, rijkere ervaringen: met een reeks meer regionaal gerichte reisroutes start Queen Elizabeth in Australië met bezoeken aan de afgelegen menselijke bevolkingsgroepen van Papoea-Nieuw-Guinea. Een klassieke route van Sydney naar Yokohama gaat op exotische Aziatische bestemmingen, zoals Singapore, Vietnam, Hong Kong, China en Zuid-Korea. Na het verkennen van de diepe culturele wortels van Japan, waar ze vijf maiden calls zal maken, zal Queen Elizabeth naar de pracht van Alaska zeilen.

Extended Overnight Stays: Cunard’s nieuwe programma heeft 15 overnachtingen in enkele van ’s werelds meest fascinerende en inspirerende bestemmingen, evenals een 24 late avonden in de haven. Extra tijd aan wal maakt een grondiger verkenning van een bestemming mogelijk en een kans om een avondtocht te maken, te dineren of het lokale nachtleven te ervaren.
Cunard zal ook een reeks van tien ‘oude favoriete’ bestemmingen opnieuw introduceren waar ze de afgelopen jaren niet naar toe zijn gereisd, waaronder Albany (Australië), Hanoi (Vietnam), Bitung (Indonesië) en Jeju-eiland (Zuid-Korea) .